-
KREEFTEN TAKE AWAY
Kreeften van ongeveer 650 - 700gr gram per stuk, op het laatste moment klaargemaakt. -
AFHAAL LUNCH VAN WOENSDAG TOT ZATERDAG €17
-
AFHAAL MENU
Dit menu is geldig van 17februari tot 14 maart -
TRAITEUR A LA CARTE
HOE BESTELLEN: stuur ons een mailtje naar (info@tlaethemsros.be ) of bel ons op (09 385 95 85 ) Bestel voor 18 uur en kom volgende dag ophalen !!! *Afhaal Dorp 20 Sint - Martens - Latem : Van woensdag tot zondag telkens tussen 11 en 12h30 * afhaal s’avonds ook mogelijk op afgesproken uur
KREEFTEN TAKE AWAY Kreeften van ongeveer 650 - 700gr gram per stuk, op het laatste moment klaargemaakt.
Kreeft Belle vue
gemengd slaatje | tomaatblokjes | vinaigrette | gestoomde aardappelen
1/2 kreeft 23 €
1/1 kreeft 46 €
Kreeft gegratineerd
Tomaatblokjes | kruidenroom | pasta | groene kruiden
1/2 kreeft 23 €
1/1 kreeft 46 €
AFHAAL LUNCH VAN WOENSDAG TOT ZATERDAG €17
woensdag 24.02
dagsoep
Gegrilde zalm | gebakken patatjes | ratatoille
Donderdag 25.02
dagsoep
Maiskip | paksoi | gefrituurde aardappel | roomsaus
vrijdag 26.02
dagsoep
Kabeljauw | knolselder | aardappel blokjes |doperwt | witte wijn saus
Zaterdag 27.02
dagsoep
Varkenshaasje | zoete aardappel | broccoli | jager saus
AFHAAL MENU 40 Dit menu is geldig van 17februari tot 14 maart
Afhaal Menu
Vitello tonnato
Rode ui | Kappertjes | rucola slaatje
Soepje
Pastinaak | bieslook
Skreihaasje
Gestoofde prei | bloemkool crème | bieslook puree | curry saus
Of
Ierse filet pur
Romanesco | crème van zoete aardappel | krielaardappel | porto saus | knolselder
Tiramisu
Huisgemaakt | lange vinger | chocolade crème
€ 40.00
TRAITEUR A LA CARTE HOE BESTELLEN: stuur ons een mailtje naar (info@tlaethemsros.be ) of bel ons op (09 385 95 85 ) Bestel voor 18 uur en kom volgende dag ophalen !!! *Afhaal Dorp 20 Sint - Martens - Latem : Van woensdag tot zondag telkens tussen 11 en 12h30 * afhaal s’avonds ook mogelijk op afgesproken uur
TRAITEUR A LA CARTE
Voorgerechten
Vitello tonnato
Rode ui | Kappertjes | rucola slaatje 12.00
Carpaccio van rund
Parmezaan | tomaat 12.00
Garnaalkroketten
per stuk /6.00 + slaatje
( afgebakken in de frituur, warmen in de oven)
Scampi’s
van de chef ( 6 st) 12.00
dag soep
7.00 / liter
Hoofdgerechten
Scampi’s 9 stuks
van de chef | gestoomde aardappel of rijst 17.00
Gentse stoverij
Varkenswangen | appelmoes | kroketjes of krieltjes 20.00
Vol au vent
Mechelse koekoek |bladerdeeg gebakje|krieltjes of kroketjes
20.00
Tarbot
Witte wijn saus | aardappel puree | tomaat | romanesco 28.00
Skreihaasje
Gestoofde prei | bloemkool crème | bieslook puree | curry saus 23.00
Ierse filet pur
Romanesco | crème van zoete aardappel | krielaardappel | porto saus | knolselder 25.00
Argentijse rib-eye
Champignon/peper saus | slaatje | krielaardappel of kroektjes 25.00